omtumlande men helt rätt

min vackra bukett jag fick av min älskling på vår 1-års dag
 
Hej på er! Gårdagen var rätt så omtumlande på flera olika sätt, men framförallt mycket känslor kring mitt beslut om instagram och så vidare. Jag fick flera positiva kommentarer om det där jag fick förståelse att jag måste fokusera på mig själv i första hand, men tyvärr även lite negativt, men jag ska fokusera på det positiva och hoppas att det negativa som kom till mig kan vändas om och visa förståelse i mitt beslut senare. Jag är iallafall lättad och nöjd med mitt beslut och att jag gjort som jag gjort. Sen vet man aldrig vad som händer. Jag kanske väljer att öppna en instagram enbart för fibromyalgin, men vi får se. Först och främst måste jag fokusera på att bli klar med skolan och sedan vila upp mig och njuta av lite ledighet. Som jag längtar till det alltså.
 
Idag ska vi till Siv och Tommy och grilla, ska bli jättemysigt och skönt att komma från hemmet lite. Jag har ju varit hemma ända sedan i måndags och vilat och vilat lite till, vilket har varit välbehövligt men det blir ju väldigt, väldigt snabbt långtråkigt. Tror jag behöver lite svärföräldrarmys nu innan jag hugger ett ordentligt tag om skolan.
 
Idag är det en hel vecka sedan vi gifte oss, helt otroligt är det vad tiden går. Det var den bästa dagen i mitt liv och jag är så lycklig med min man. Och idag fick jag till och med sova ut, oftast så blir jag väckt av en sprallig och morgonpigg filur bredvid mig, men det gör inte så mycket för han är så otroligt söt när han gör så. Men att få sova ut var precis det jag behövde. Kram på er ♥
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0