Det går framåt, på flera olika sätt

två bilder från förra veckan när jag var nyklippt. Busen hjälper ju självklart mamma att äta glass också ;) Och lite nytt smidigt mellanmål när jag inte orkar ställa mig och laga någonting. 
 
Tjolahopp! Hur är det med er? Med mig är det faktiskt bättre ("peppar, peppar ta i trä") och jag är inte lika värkig och helt hopplöst orkeslös längre. Orkar gå omkring och småfixa i huset igen, städa och tvätta och sådant som är nödvändigt, vilket är väldigt skönt för de senaste två veckorna har det inte varit så rent och fint här hemma som jag vill ha det, eftersom jag mått som en påse skit. Plugget går också bra, sitter varje förmiddag och om jag behöver mer så kämpar jag på på eftermiddagen också. Men målet är att sitta fyra timmar på förmiddagen, så jag har eftermiddagen ledig, vissa dagar går det och vissa dagar går det inte och det är ju bara att acceptera då. 
 
Vi börjar få mer ordning här hemma också, vilket är jätteskönt. Bästa svärföräldrarna hjälper oss väldigt mycket och har gjort det enda sedan vi flyttade in och nu när jag inte kan göra mycket alls så ställer de upp ännu mer ♥ Vi har fått in skötbordet i badrummet och hyllor som jag har målat är upphängda i busens rum. Nu ska jag bara tvätta ur byrån (som jag också målat) och sedan börja tvätta hans kläder och lägga in, wiho! Ska visa er rummet sen såklart när allting är helt färdigt. Kan också visa er lite före och efter-bilder på det jag målat och fixat, hittade två underbara färger till hans rum som jag är så kär i. 
 
Jag har också fått höra att nya FibromyalgiNytt är ute, jag har tyvärr glömt att adressändra till min lokala förening så jag har inte fått den än, men jag har skrivit för det numret och är väldigt, väldigt glad för era fina tillrop och artikeln. Det värmer oerhört att få höra era ord ♥ Kramar till er! 
 
 
 

hemskt mående och ev. fixering

Hej på er! Har inte orkat skriva på sistonde då jag mått rent förjävligt, rent ut sagt. Fibron har varit hemsk och ja, som ni ser, så blir jag bara större och större, vilket gör det tuffare för fibron att orka och hänga med. Det har hänt mycket med busen sedan sist och jag tror faktiskt att han har fixerat sig eller är på god väg :) Wiho! Sist vi var hos bm så sa hon att han låg förberedd, med huvudet neråt, men nu har jag haft väldigt ont i bäckenet, ländryggen och i ljumskarna och även känt hur han rört med huvudet väldigt långt ner. Magen har även skiftat form från stund till stund, ena stunden har den sett ut som ovan och andra stunden så har den varit nedsjunken, typ som han "gungar" upp och ner när han borrar ner sig. Vi ska till bm på onsdag, ska bli jättespännande att höra vad hon säger då. 
 
Natten har varit allt annat är härlig. Jag har haft brutalt ont i bäckenet och hela det partiet, magen har varit stenhård(!) och jag har knappt kunnat röra mig samt att Tonny har haft feber och mått dåligt han också. Fick iallafall några timmars sömn här på tidiga morgonen. Men nu ska jag gå och göra lite te och sedan sätta mig och plugga. Ta hand om er ♥
 
 
 
 

Psykologi och karpaltunnelsyndrom

Höstens underhållning i samband med kommande bebis ♥
 
Alltså, jag kunde inte vara mer taggad! Idag börjar den kurs som kommer ta upp min tid fram till bebis kommer, sen kommer vi vara ett grymt team tillsammans och plugga och amma samtidigt, sounds great huh? Dock önskar jag att kroppen kunde vara lika taggad på det som jag och min hjärna är. Tyvärr har jag inte orkat göra någonting de senaste dagarna och jag ser ut som ett vrak, i princip. Så jag har spenderat min tid med att ligga i soffan och kolla på första säsongen av The Vampire Diaries, kanske låter skönt och slappt, men jag lovar er, att om man har viljan och motivationen att göra annat, så känns det ungefär som ett fängelse när man ligger där och kroppen vägrar samarbeta. Men, samtidigt vet jag att det är absolut det bästa jag kan göra för att få kroppen att komma tillbaka och återhämta sig lite. 
 
När det kommer till graviditeten och lillbusen så är allt tipp topp! Eller ja, med lillbusen är det. Jag får ju lite blandade symptom av att han växer, om vi säger så, men så länge han är pigg och glad och mår bra så mår jag också bra. Jag ringde vår barnmorska imorse och jag fick svar på lite frågor, det visar sig att jag har karpaltunnelsyndrom i höger arm, så som jag misstänkt. Så jag ska försöka hitta en handledsskena att ha på mig för att underlätta. Nehepp, tydligen ropar någon slags disk som två människor har lyckats ordna med i köket. Sen måste jag ta en svalkande dusch. Hörs sen! ♥
 
 
 
 

RSS 2.0