Ny VB!

 
 
Äntligen! En ny videoblogg. Lite mindre skratt och lite mer allvar. Pratar om stress och press utifrån och hur man hanterar det bäst. Hoppas ni gillar den. Som sagt, jag har kommit in i en andfåddperiod just nu, därför låter det lite skumt när jag pratar, men jag hoppas ni har överseende med detta och sjävklart ska jag säga "mindre lätt" när jag säger någonting annat ;) Kram på er ♥
 
Glöm inte att välja HD i kugghjulet! 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad kan det tex vara som du inte vill dela med dig av till tonny?

Väldigt bra inlägg!!! Tack!!

Ser fram emot fler videoinlägg!

Svar: Hej Hanna!
Så glad jag blir att du gillar videobloggen/-ar, det värmer väldigt mycket :) Det är ju alltid lite läskigt att "blotta" sig så där på nätet, men med ett varmt bemötande så blir man bara glad :)

Ja alltså, det som jag inte väljer att dela med mig till Tonny är ju främst graden av smärtan, ibland är det ju verkligen så att hela kroppen skriker och jag försöker ju att inte tänka på det, så då blir det ju inte jättebra om jag säger/klagar till honom och säger hur jag verkligen mår :/ Sedan så märker han ju självklart de dagar då jag inte är på topp och då får jag oftast frågan hur jag mår och då svarar jag ju. Jag undanhåller som sagt ingenting för honom, men det är inte alltid jag vill använda honom som klagomur, om du förstår vad jag menar? :) Då använder jag hellre mamma som det :).
Kram
Emmas fibromyalgi

2013-12-13 @ 10:20:01
Postat av: Emmelie

Hej Emma!
En jättebra videoblogg tycker jag. Det är alltid bra att ha olika personer man kan prata med om denna skit sjukdom..
Kram på dig.

Svar: Hej Emmelie! :)Åh tack så jättemycket, så glad jag blir! Ja, så är det verkligen. Man vill inte skapa en enda klagomur, det håller ju inte i längden riktigt. Och sen väcker det ju lite mer kunskap och vetskap hos fler också, och det skadar ju inte :)
Kram på dig!!
Emmas fibromyalgi

2013-12-13 @ 11:05:22
Postat av: A

Vad fint att få se dig rutan Emma! Och vilken bra videoblogg du gjort.

Svar: Åh så glad du gör mig Anni <3!! det värmer till tusen verkligen :) Kram på dig vännen min
Emmas fibromyalgi

2013-12-13 @ 17:10:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0