and I'm back...

Hej på er. Nu är jag tillbaka i den mån jag orkar. Har varit borta i någon vecka på grund av orkeslöshet och lite annat. Var hemma hela förra veckan, jag har börjat få andra, och för mig, nya symptom från fibron. Har blivit känslig för beröring bland annat. Någonting som jag dock haft förut är svårigheter att andas, det känns tungt och jag blir anfådd bara av att prata i normal takt. På kuppen blev jag självklart sjuk så var även hemma pga förkylning men som nu börjat gå åt rätt håll så det är ju jättebra. Men ja, kroppen mår som den gör efter förkylningar (ingen ork över huvudtaget) men jag försöker hänga i, det är ju trots allt julledighet snart.
 
Och just idag är jag inte vid gott mod. Har jätteont nedredelen av magen och som kramp i, mår illa och slut i kroppen. Är det någonting någon annan med fibro kan känna igen?
 
Under tiden jag varit borta så har jag ju självklart förberett lite inför julen, bakat, firat min goding till kusinbarn som fyllde 3, och igår hade vi vår årliga brunkålskoktradition med pappas del av släkten. Vi hade det jättetrevligt och jag hade bakat en del som vi alla smaskade på och när det var middagsdags så åkte Erik och Johan och hämtade pizza m.m, mums. Så här kommer lite bilder från den senaste veckan. Bilder från brunkålen kommer senare.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0