när allting bara sköljer över en.

 
Igår hade jag en riktigt downdag. Eller ja, jag är mer så att jag mår dåligt stundtals om dagarna, aldrig att jag är nere och ledsen en hel dag. Men som igår, då var jag lite halvnere på förmiddagen, hade ont i kroppen och var stressad inombords för plugget, framtiden, pengar osv med fibron i livet och sen på eftermiddagen kom svärfar och hjälpte oss att hämta massa paket (datorn blandannat) och även sätta upp en tavellist. Då skringrades mina tankar och vi hade det skoj. Sen på kvällen kom det igen, när vi skulle sova. Det här med framtiden är någonting som verkligen kan få mig att bli stressad, vad jag ska komma att jobba med, hur jag ska orka.. När jag mår så där dåligt så behöver jag oftast alltid vara ensam en stund, gråta tills jag knappt kan producera mer tårar och bara sjunka riktigt riktigt lågt, för det är som att alla mina beskymmer, alla mina tankar och all smärta jag gått omkring och lagrat då ett tag (för jag misstänker att det är därför jag får sånadär "attacker") bara rinner ur mig genom tårarna. På ett sätt skulle man kunna säga att jag är som en struts för det mesta, jag stoppar huvudet i sanden, lever för dagen och tänker inte på vad som komma skall, men ibland så måste ju även den där strutsen ta upp huvudet och se sig omkring ovanför sandytan och det är då som käftsmällen kommer. Förut var gråt någonting som kapslade in mig i en sorgevärld, nu för tiden verkar det vara min läkestund från allt som jag går omkring och bär på. 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: A

Känner igen det där så väl. När det nästan är omöjligt att orka tvätta håret är det svårt att inte drabbas av panik när man tänker kring framtiden. Åh, vad jag önskar mig ett botemedel nu. Det är svårt att stå ut varenda dag när det inte kommer en enda bra dag. När man vet att man kommer vara lika trött och ha lika ont imorgon, nästa vecka, nästa månad, nästa år och reseten av livet. Äckligt ångestframkallande. Men jag hoppas du mår bättre nu fina du. Så håller vi tummar och tår för forskningen!

Svar: Ja, ibland så sköljer dessa tankar över mig också och just för den stunden så känns allt ouppnåeligt.. Det är tunga stunder men sen när jag väl "öppnar" ögonen igen och ser allt fint jag har omkring mig och vad jag faktiskt kan göra så blir jag lättad igen. Lite flummigt men sant <3 Förlåtförlåtförlåt för att jag inte svarat på ditt mail, jag vet inte vart mitt minne är någonstans (och vet inte vart det hållit till det senaste året) men jag ska verkligen svara så fort jag kan vännen. Saknar dig och fina vackra ord. Vi håller tummar och tår för forskningen, helt klart <3
Emmas fibromyalgi

2013-09-04 @ 08:29:01
Postat av: A

Det är ingen fara Emma! Minnet och orken sviker gång på gång, jag vet precis hur det är. Ta det bara lugnt och stressa inte kring det. Ta bara hand om dig! :)

2013-09-05 @ 08:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0