Fredagen den 4 mars

/Just nu/
 
God förmiddag på er. Här sitter jag nu och dricker mitt kaffe och baren hann jag äta upp innan jag fick igång Dropboxen och kunde komma igång och skriva. Det gula kompendiet ni ser är hemuppgift 2 från smärtrehab och den tar mycket energi kan jag säga, men det ska göras.
 
Igår fick jag en till tankeställare när jag var där. Jag måste verkligen börja göra allting i ett lugnare tempo. Det är ungefär som att jag stressar igenom allting jag gör "så att jag inte förlorar energin" innan jag är klar. Men om jag nu tar allt i ett lugnare tempo så kommer jag ju ha fått gjort det jag vill och inte vara som en urlakad trasa efteråt. Så det tänker jag på nu och ska verkligen jobba med det.
 
Idag tog jag även en lite längre promenad efter jag hade lämnat Lucas på förskolan. Det med mitt promenerande har gått i vågor det senaste året, men jag vet att jag mår bra av det, så jag ska verkligen försöka hålla det uppe nu men inte sätta för orimliga mål här i början utan jag går i den takt och under så lång tid som jag känner för just då, inga krav och ingen press på prestation.
 
Nu ska jag dricka upp kaffet och försöka göra lite i hemuppgiften. Hoppas ni alla får en bra dag, kram ♥
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0